Picurator reglabil intermediar, cu egalizarea presiunii

Pret
46 RON
Pret per SET
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.15 puncte

Ca element al Micro-Drip-System GARDENA, capul intermediar de picurare, reglabil, cu egalizare a presiunii, este ideal pentru irigarea randurilor de plante scunde, cu necesar diferit de apa.

Cu ajutorul gradatiei de volum de pe capul de picurare, poate fi setata cantitatea necesara de apa.

Astfel, pot fi furnizati intre 1 si 8 litri pe ora.

Capul intermediar de presiune egalizeaza presiunea (de la 1 la 4 bari), asigurand astfel o distributie egala a apei, indiferent de presiunea acesteia.

Datorita tehnologiei de autocuratare cu membrana/labirint, este garantata functionarea eficienta si de durata.

Tehnologia de conectare patentata "Quick & Easy" asigura instalarea deosebit de usoara la o conducta de alimentare de 4,6 mm (3/16").

Sunt incluse 5 de capete de picurare si un dop.

In stoc
ID
8317-29
Detalii
Ca element al Micro-Drip-System GARDENA, capul intermediar de picurare, reglabil, cu egalizare a presiunii, este ideal pentru irigarea randurilor de plante scunde, cu necesar diferit de apa. Cu ajutorul gradatiei de volum de pe capul de picurare, poate fi setata cantitatea necesara de apa. Astfel, pot fi furnizati intre 1 si 8 litri pe ora. Capul intermediar de presiune egalizeaza presiunea (de la 1 la 4 bari), asigurand astfel o distributie egala a apei, indiferent de presiunea acesteia. Datorita tehnologiei de autocuratare cu membrana/labirint, este garantata functionarea eficienta si de durata. Tehnologia de conectare patentata "Quick & Easy" asigura instalarea deosebit de usoara la o conducta de alimentare de 4,6 mm (3/16"). Sunt incluse 5 de capete de picurare si un dop.
Caracteristici
Caracteristici
MaterialPlastic
Tara de provenientaGermania
Componenta set livrare standardContinut: 5 picuratoare intermediare, 1 dop de capat
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close