Programator sistem irigatii automat, Interior 4 zone RZXi4, 24V, Wi-Fi Ready

Pret
320 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8 puncte
Programator irigatii Rain Bird ESP-RZXe cu montaj la interior, este capabil sa controleze pana la 4 electrovane, reprezentand patru zone de udare. Fiecare electrovana se programeaza independent de celelalte, cu timpi individuali de pornire si setarea zilelor de functionare in cadrul saptamanii. Se poate adauga modulul LNK, programatorul devenind astfel controlabil prin Wi-fi, pe baza unei aplicatii ce se instaleaza pe telefonul mobil sau tableta. Acest modul se comercializeaza separat. Alimentare: 220V CA, 50Hz. Iesire: 24V CA, 650mA. Transformatorul este inclus. Back-up: 2 baterii AAA pentru a pastra configurarea progrmatorului in cazul unei caderi de tensiune. Functionare in mod automat sau manual. Se poate conecta un seznor de ploaie, sau un senzor de umiditate sol, pentru a preveni udarea excesiva in cazul precipitatiilor. Programatorul pentru irigatii automate Rain Bird ESP-RZXe are posibilitatea de a comanda un releu de pompa, pornind si oprind respectiva pompa, fara a mai fi necesara automatizarea ei in regim hidrofor.
In stoc
ID
Rzx4i
Detalii

Programator irigatii Rain Bird ESP-RZXe cu montaj la interior, este capabil sa controleze pana la 4 electrovane, reprezentand patru zone de udare.

Fiecare electrovana se programeaza independent de celelalte, cu timpi individuali de pornire si setarea zilelor de functionare in cadrul saptamanii.

Se poate adauga modulul LNK, programatorul devenind astfel controlabil prin Wi-fi, pe baza unei aplicatii ce se instaleaza pe telefonul mobil sau tableta. Acest modul se comercializeaza separat.

Alimentare: 220V CA, 50Hz. Iesire: 24V CA, 650mA. Transformatorul este inclus. Back-up: 2 baterii AAA pentru a pastra configurarea progrmatorului in cazul unei caderi de tensiune.

Functionare in mod automat sau manual.

Se poate conecta un seznor de ploaie, sau un senzor de umiditate sol, pentru a preveni udarea excesiva in cazul precipitatiilor.

Programatorul pentru irigatii automate Rain Bird ESP-RZXe are posibilitatea de a comanda un releu de pompa, pornind si oprind respectiva pompa, fara a mai fi necesara automatizarea ei in regim hidrofor.

Caracteristici
Caracteristici
Putere (W)24 V
Timp de functionare 1 - 180 min
Lungime16,9
Latime (cm)15
Grosime (mm / cm)39mm
Garantie2 ani
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close