Trimer electric Flexo Trim RT 1530 D 700W

Pret
438 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 10.95 puncte

Trimmerul electric pentru gazon Flexo Trim de la Ikra este echipat cu motor de 700W, are o latime de taiere de 30cm cu fir. Diametrul de taiere al acestui fir este de 1.4-1.6mm iar produsul este prevazut cu disc pentru protectia plantelor si reglaj pentru inaltimea de taiere, in patru puncte. Firul se elibereaza semiautomat, capul trimmerului este pivotant, manerul ajustabil telescopic cu 5 pozitii, pana la 80mm. De asemenea, produsul este echipat cu roata ajutatoare.

In stoc
ID
10153001-01
Detalii

Trimmerul electric pentru gazon Flexo Trim de la Ikra este echipat cu motor de 700W, are o latime de taiere de 30cm cu fir. Diametrul firului este de 1.4-1.6mm, iar produsul este prevazut cu disc pentru protectia plantelor si reglaj pentru inaltimea de taiere, in patru puncte. Firul se elibereaza semiautomat, capul trimmerului este pivotant, manerul ajustabil telescopic cu 5 pozitii, pana la 80mm. De asemenea, produsul este echipat cu roata ajutatoare.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)3
Putere (W)700
Latime/lungime de lucru (cm)30
Diametru fir (mm)1,6
Roata de transportda
Reglarea inaltimii de taiere4 puncte
Maner telescopicda
Cap taiere / maner rotativda
Garantie2 ani
Tara de provenientaGermania
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close