Adaptor pentru robinet interior

Pret
49 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.23 puncte

Cu ajutorul adaptorului pentru robinete de interior GARDENA, sistemul GARDENA poate fi conectat la un robinet interior, de exemplu, in bucatarie sau in baie.

Indiferent daca robinetul are filet exterior sau interior, adaptorul va fi intotdeauna corespunzator.

Datorita adaptorului, Original GARDENA System poate fi montat si demontat extrem de usor. Din acest motiv, trebuie inlocuit numai capul pentru dus al robinetului.

Acest lucru poate fi efectuat foarte usor cu ajutorul instrumentului de instalare furnizat.

Adaptorul previne zgarierea fitingurilor si este adecvat pentru robinete cu filet intern M 22 x 1 si extern M 24 x 1.

In stoc
ID
08187-20
Detalii
Cu ajutorul adaptorului pentru robinete de interior GARDENA, sistemul GARDENA poate fi conectat la un robinet interior, de exemplu, in bucatarie sau in baie. Indiferent daca robinetul are filet exterior sau interior, adaptorul va fi intotdeauna corespunzator. Datorita adaptorului, Original GARDENA System poate fi montat si demontat extrem de usor. Din acest motiv, trebuie inlocuit numai capul pentru dus al robinetului. Acest lucru poate fi efectuat foarte usor cu ajutorul instrumentului de instalare furnizat. Adaptorul previne zgarierea fitingurilor si este adecvat pentru robinete cu filet intern M 22 x 1 si extern M 24 x 1.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,08
Diametru (mm)22 - 24
Materialplastic
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close