Aspersor pulsator pentru plante inalte

Aspersor pulsator pentru plante inalte

Pret
339 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8.48 puncte

Aspersorul pulsator pentru plante inalte cu trepied pliabil este un ajutor de nadejde cand trebuie irigate plantele inalte. Montat, are aproximativ 100 cm inaltime.

Filetul mama/tata pe care este insurubat capul aspersorului are un diametru de 21 mm (G 1/2).

Capul aspersorului este fabricat dintr-o combinatie robusta de metal si plastic. Astfel, este foarte stabil.

Cu ajutorul inelelor de reglare, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 25 grade la 360 grade. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare.

Duza din alama de inalta precizie asigura o distribuire precisa a apei. Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat.

Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12,5 m. Poate fi irigata o suprafata de la 75 m la maxim 490 mp.

Plantele inalte pot fi irigate fara probleme.

In stoc
ID
08138-20
Detalii
Aspersorul pulsator pentru plante inalte cu trepied pliabil este un ajutor de nadejde cand trebuie irigate plantele inalte. Montat, are aproximativ 100 cm inaltime. Filetul mama/tata pe care este insurubat capul aspersorului are un diametru de 21 mm (G 1/2). Capul aspersorului este fabricat dintr-o combinatie robusta de metal si plastic. Astfel, este foarte stabil. Cu ajutorul inelelor de reglare, puteti seta cu usurinta sectorul care va fi udat, selectand o raza de actiune de la 25 grade la 360 grade. Sectorul selectat poate fi vizualizat oricand datorita acestor inele de reglare. Duza din alama de inalta precizie asigura o distribuire precisa a apei. Puteti seta raza de actiune cu ajutorul butonului rotativ mare, usor de utilizat. Aceasta poate fi setata de la 5 m la maxim 12,5 m. Poate fi irigata o suprafata de la 75 m la maxim 490 mp. Plantele inalte pot fi irigate fara probleme.
Caracteristici
Caracteristici
Presiune max. (bar)4
Debit max. (L/min)11,6
Diametru (mm)5 - 12,5 m
Inaltime (cm)100 cm
Arie acoperita (m²)490
Materialplastic + metal
Tara de provenientaGermania
Diametru de absorbtie (mm)26,5
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close