Coada unelte 150 cm

Pret
55 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.38 puncte

Coada de unelte, de 150cm lungime este realizata din lemn FSC pur GARDENA si permite prelungirea individuala a tuturor uneltelor combisistem. Un tub de aluminiu anodat are un invelis de plastic la capatul manerului si garanteaza o conectare rezistenta si o prindere sigura a uneltei combisistem. surubul de fixare cu componente din plastic moale este potrivit pentru fixarea uneltei combisistem si este atasat sigur, astfel incat acesta nu se poate pierde. Manerul cu o lungime de 150 cm este aderent si se potriveste bine in mana.

Sfat: Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare, este potrivit un maner mai scurt.

 Perioada de garantie este de 25 de ani.

In stoc
ID
03725-20
Detalii
Manerele de lemn combisistem FSC pur GARDENA permit prelungirea individuala a tuturor uneltelor combisistem. Lemnul de frasin elastic, de calitate superioara din Europa reduce vibratiile si este certificat FSC. Aceasta inseamna ca numai lemnul din padurile bine administrate si durabile este utilizat pentru producerea manerelor - garantat. Manerul cu o lungime de 150 cm este aderent si se potriveste bine in mana. Un tub de aluminiu anodat are un invelis de plastic la capatul manerului si garanteaza o conectare rezistenta si o prindere sigura a uneltei combisistem. surubul de fixare cu componente din plastic moale pentru fixarea uneltei combisistem este atasat sigur, astfel incat acesta nu se poate pierde. Perioada de garantie este de 25 de ani. Sfat: Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare, este potrivit un maner mai scurt.
Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,64
Lungime150 cm
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close