Coada unelte 180cm

Pret
65 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.63 puncte

Coada cu manerele din lemn, de la Gardena este realizata din esenta de frasin, elastica, de calitate superioara, din Europa si reduce vibratiile, fiind certificat FSC. Un tub de aluminiu anodat are un invelis de plastic la capatul manerului si garanteaza o conectare rezistenta si o prindere sigura a uneltei combisistem. surubul de fixare cu componente din plastic moale este potrivit pentru fixarea uneltei combisistem si este atasat sigur, astfel incat acesta nu se poate pierde.

Perioada de garantie este de 25 de ani.

Sfat: Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare, este potrivit un maner mai scurt.

In stoc
ID
03728-20
Detalii
Manerele de lemn combisistem FSC pur GARDENA permit prelungirea individuala a tuturor uneltelor combisistem. Lemnul de frasin elastic, de calitate superioara din Europa reduce vibratiile si este certificat FSC. Aceasta inseamna ca numai lemnul din padurile bine administrate si durabile este utilizat pentru producerea manerelor - garantat. Manerul cu o lungime de 180 cm este aderent si se potriveste bine in mana. Un tub de aluminiu anodat are un invelis de plastic la capatul manerului si garanteaza o conectare rezistenta si o prindere sigura a uneltei combisistem. surubul de fixare cu componente din plastic moale pentru fixarea uneltei combisistem este atasat sigur, astfel incat acesta nu se poate pierde. Perioada de garantie este de 25 de ani. Sfat: Pentru activitati de tragere si de impingere, trebuie sa se utilizeze un maner mai lung; pentru miscari de sapare, este potrivit un maner mai scurt.
Caracteristici
Caracteristici
Lungime180 cm
Materiallemn
Garantie25 ani
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close