Doza de alimentare cu furtun spiralat

Doza de alimentare cu furtun spiralat

Pret
299 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 7.48 puncte

Pur si simplu inteligent: Cu tamburul cu furtun spiralat GARDENA, apa poate fi preluata din sol precum electricitatea de la retea.

Si cea mai buna caracteristica: include un furtun spiralat de 10 m cu duza Classic.

Pentru curatare sau irigare, furtunul se trage pur si simplu din tambur, dupa care revine in acesta la finalizarea lucrarii.

Gradina va fi intotdeauna ordonata: inteligent si extrem de practic.

Tamburul cu furtun spiralat este instalat in subteran si este alimentat cu apa de la conducta de conectare GARDENA.

Cand tamburul cu furtun spiralat nu este utilizat, capacul garanteaza siguranta si ordinea gradinii.

Acest capac sferic telescopic dispare la deschidere in tamburul cu furtun spiralat si, prin urmare, nu reprezinta un obstacol pentru tunsul ierbii.

Tamburul cu furtun spiralat este echipat cu o mufa cu stop, astfel ca duza Classic poate fi inlocuita usor cu un pulverizator sau cu o tija de pulverizare, fara a se pierde apa.

Tamburul cu furtun spiralat GARDENA are filet exterior de 1".

In stoc
ID
08253-20
Detalii
Pur si simplu inteligent: Cu tamburul cu furtun spiralat GARDENA, apa poate fi preluata din sol precum electricitatea de la retea. si cea mai buna caracteristica: include un furtun spiralat de 10 m cu duza Classic. Pentru curatare sau irigare, furtunul se trage pur si simplu din tambur, dupa care revine in acesta la finalizarea lucrarii. Gradina va fi intotdeauna ordonata: inteligent si extrem de practic. Tamburul cu furtun spiralat este instalat in subteran si este alimentat cu apa de la conducta de conectare GARDENA. Cand tamburul cu furtun spiralat nu este utilizat, capacul garanteaza siguranta si ordinea gradinii. Acest capac sferic telescopic dispare la deschidere in tamburul cu furtun spiralat si, prin urmare, nu reprezinta un obstacol pentru tunsul ierbii. Tamburul cu furtun spiralat este echipat cu o mufa cu stop, astfel ca duza Classic poate fi inlocuita usor cu un pulverizator sau cu o tija de pulverizare, fara a se pierde apa. Tamburul cu furtun spiralat GARDENA are filet exterior de 1".
Caracteristici
Caracteristici
Diametru (mm)25
Lungime10 m
Tara de provenientaGermania
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close