irigatii-electrovana-rain-bird-100-hv-filet-interior

Electrovana 24V pentru sisteme de irigatii 100-HV, 1" FI

Pret
78 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 1.95 puncte

Electrovana 100-HV din seria HV pentru sisteme irigatii de la Rain Bird are un design compact care ii permite instalarea cu usurinta in spatii inguste. Poate fi deschisa cu orice fel de surubelnita (dreapta, in cruce sau pentru piulita). Este echipata cu o diafragma speciala care ii asigura inchiderea lenta, astfel incat numarul varfurilor de presiune scade considerabil. Diafragma are arc din otel inoxidabil si sistem de auto-curatare. Acest model de electrovana ofera posibilitatea evacuarii externe pentru a putea inlatura manual impuritatile care patrund in interiorul sistemului, in momentul instalarii.

Filet interior de 1", atat pe aspiratie cat si pe refulare.

Compatibila cu programatoarele pe 24V.

In stoc
ID
H01000
Detalii

Electrovana 100-HV din seria HV pentru sisteme irigatii de la Rain Bird are un design compact care ii permite instalarea cu usurinta in spatii inguste. Poate fi deschisa cu orice fel de surubelnita (dreapta, in cruce sau pentru piulita). Este echipata cu o diafragma speciala care ii asigura inchiderea lenta, astfel incat numarul varfurilor de presiune scade considerabil. Diafragma are arc din otel inoxidabil si sistem de auto-curatare. Acest model de electrovana ofera posibilitatea evacuarii externe pentru a putea inlatura manual impuritatile care patrund in interiorul sistemului, in momentul instalarii.

Filet interior de 1", atat pe aspiratie cat si pe refulare.

Compatibila cu programatoarele pe 24V.

Caracteristici
Caracteristici
Putere (W)24 V
Presiune max. (bar)10
Debit max. (L/min)114,1
Materialpolipropilena
Garantie2 ani
Tara de provenientaMexic
Diametru de absortie (mm)32
Diametru de refulare (mm)32
Temperatura maxima (°C)43
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close