Foarfeca pentru arbusti ACCU COMFORTCUT 30cm

Foarfeca electrica gard viu ACCU COMFORTCUT 30cm

Pret
449 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 11.23 puncte

Foarfecele pentru arbusti cu acumulator ComfortCut 30 GARDENA este ideal pentru taierea usoara si fara cablu a gardurilor vii si a arbustilor.

Foarfecele pentru arbusti cu acumulator are o greutate redusa si este usor de utilizat, iar lungimea de taiere de 30 cm permite sa se lucreze confortabil.

Crengile cu un diametru de pana la 8 mm pot fi taiate. Pentru o taiere usoara, in forta, foarfecele pentru arbusti este dotat cu baterii litiu-ion reincarcabile, de inalta performanta si usor de intretinut.

Ecranul cu LED pentru nivelul de incarcare a bateriei ofera o afisare constanta a timpului de actionare ramas si afiseaza intervalul de timp dupa care bateria trebuie reincarcata.

Foarfecele pentru arbusti cu acumulator sta bine in mana datorita manerului ergonomic, iar un maner suplimentar faciliteaza manevrarea.

Puterea mare ofera rezultate extraordinare de taiere.

Pentru a lucra in siguranta in timpul taierii aproape de sol, aparatoarea impotriva impactului de la capatul lamei protejeaza impotriva reculului. Foarfecele pentru arbusti cu acumulator include un incarcator de baterie si o aparatoare de lama pentru o depozitare sigura.

Pentru a lucra confortabil chiar si la gardurile vii mai inalte sau pentru a taia plantele de pe sol, se poate adauga foarfecelui un maner telescopic.

In stoc
ID
08898-20
Detalii

Foarfeca electrica gard viu, cu acumulator, disponibila acum, pe site-ul Gardenpedia, este destinata taierii atat ierbii cat si arbustilor buxus si tufisurilor. Crengile cu diametrul de pana la 8mm pot fi taiate astfel, fara probleme. Utilizarea facila a acesteia se realizeaza prin schimbarea lamei neaderente, cu lungimea totala de 30cm si care transforma imediat acesta foarfeca de iarba, in una pentru arbusti.
De asemenea, pentru un minim de efort si taierea impecabila a marginilor, foarfeca este echipata si cu un maner telescopic. si pentru ca lucrul in gradina sa fie placut, usor si confortabil, acest tip de foarfeca este dotat cu baterii reincarcabile, litiu-ion, care permit functionarea fara cablu, de pana la 50min. Mai mult, ecranul cu LED permite afisarea timpului ramas de incarcare, precum si nivelul de incarcare al bateriei. Produsul include aparatoare de lama, pentru depozitarea sigura, precum si un incarcator pentru acumulatori.
Manerul, ergonomic permite manevrarea usoara iar ,un alt maner, suplimentar este destinat folosirii cu ambele maini.

 

 

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)1,6
Putere (W)10,8 V
Capacitate acumulator1450 mAh
Timp de incarcare10 ore
Timp de functionare 50 min
Lungimea lamei (cm)30
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close