Foarfeca pentru arbusti ACCU COMFORTCUT

Foarfeca electrica gard viu ACCU COMFORTCUT

Pret
399 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 9.98 puncte

Foarfecele pentru arbusti cu acumulator ComfortCut GARDENA, cu o lungime a lamei de 18 cm, este ideal pentru a da o forma usoara si fara cablu, pentru sustinerea plantelor tinere si pentru taierea tufisurilor si a arbustilor.

Datorita bateriilor litiu-ion reincarcabile, de inalta performanta si usor de intretinut, este posibila efectuarea unei lucrari usoare si in forta.

Ecranul cu LED pentru nivelul de incarcare a bateriei ofera un control constant al timpului de actionare ramas si afiseaza intervalul de timp dupa care bateria trebuie reincarcata.

Cu modelul Comfort, GARDENA confera o valoare speciala manevrarii placute. in functie de aplicatie, manerul Comfort poate fi inclinat si reglat optim la pozitia naturala a mainii.

Lamele de calitate, care se pot schimba, sunt ascutite cu precizie si acoperite cu un strat neaderent. Lamele pot fi schimbate fara unelte; acest lucru se poate face usor, rapid si sigur.

Prin utilizarea unei lame pentru iarba si pentru arbusti buxus, foarfecele pentru arbusti poate fi transformat rapid intr-un foarfece de iarba pentru a taiere eficienta a marginilor de gazon.

Foarfecele pentru arbusti cu acumulator include un incarcator de baterie si o aparatoare de lama pentru o depozitare sigura.

Pentru a lucra confortabil chiar si la gardurile vii mai inalte sau pentru a taia plantele de pe sol, se poate adauga foarfecelui un maner telescopic.

In stoc
ID
08895-20
Detalii

Foarfeca electrica de gard viu cu acumulator, cu acumulator, cu acumulator, oferita de GARDENPEDIA, din gama ComfortCut de la GARDENA prezinta o lama cu lungimea de 18cm si este ideala pentru toaletarea plantelor tinere, a tufisurilor si arbustilor. Lamele, neaderente, pot fi usor schimbate, transformand imediat aceasta foarfeca pentru iarba, intr-una destinata taierii arbustilor buxus. Pentru ca lucrul in gradina sa fie placut, usor si confortabil, acest tip de foarfeca este echipat cu baterii reincarcabile, litiu-ion. De asemenea, ecranul cu LED permite afisarea timpului ramas de incarcare, precum si nivelul de incarcare al bateriei. Produsul include un incarcator pentru acumulatori, precum si o aparatoare de lama, pentru depozitarea sigura. si, pentru ca totul sa fie cat mai usor, acum puteti folosi aceasta foarfeca si pentru toaletarea gardurilor vii, mai inalte, doar prin simpla montare a unui maner telescopic.

 

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,95
Putere (W)7,2 V
Capacitate acumulator1450 mAh
Timp de incarcare8 ore
Timp de functionare 90 min
Lungimea lamei (cm)18
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close