Maner telescopic pentru foarfece cu acumulator Gardena

Pret
169 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 4.23 puncte

Manerul telescopic 85-120 cm de la Gardena este ideal pentru taierea marginilor de gazon si a plantelor care acopera solul, fara sa va aplecati. De asemenea, acest tip de maner permite accesul la o suprafata mai mare de tundere sau de a da o forma gardurilor vii, inalte. Datorita conexiunii fara cablu, asamblarea este usoara si rapida. Pentru a lucra in mod placut, manerul telescopic oscilant poate fi inclinat pe fiecare parte in trepte de 45 grade, fiind complet reglabil la o inaltime cuprinsa intre 85 si 120 cm, in functie de inaltimea corpului si de situatia de lucru. Cea de-a doua optiune de prindere este ideala pentru utilizarea cu foarfecele pentru arbusti cu acumulator, atunci cand este necesara o ghidare mai precisa. 

 

In stoc
ID
08899-20
Detalii
Pentru taierea marginilor de gazon si a plantelor care acopera solul fara sa va aplecati, orice foarfece cu acumulator GARDENA poate fi usor dotat cu manerul telescopic oscilant GARDENA. Utilizarea manerului telescopic oscilant permite, de asemenea, o suprafata mai mare de tundere sau de a da o forma gardurilor vii inalte. Datorita conexiunii fara cablu, asamblarea este usoara si rapida. Manerul ergonomic se potriveste perfect in mana in timpul lucrului, iar dispozitivul poate fi actionat de sus. Pentru a lucra in mod placut, manerul telescopic oscilant poate fi inclinat pe fiecare parte in trepte de 45 grade, fiind complet reglabil la o inaltime cuprinsa intre 85 si 120 cm, in functie de inaltimea corpului si de situatia de lucru. Cea de-a doua optiune de prindere este ideala pentru utilizarea cu foarfecele pentru arbusti cu acumulator, atunci cand este necesara o ghidare mai precisa.
Caracteristici
Caracteristici
Lungime85 - 120 cm
MaterialAluminiu + Plastic
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close