Programator udare CLASIC 4030

Programator udare 4 zone, CLASIC 4030, 24V, montaj interior

Pret
350 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 8.75 puncte

Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA ajuta la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei al sistemelor de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA.

Programatorul de udare 4030 Classic este ideal atunci cand cantitatea de apa este insuficienta pentru functionarea simultana a intregului sistem, care include de obicei mai multe sisteme de irigare.

De asemenea, in functie de nevoile de irigare ale diferitelor suprafete plantate, controleaza intervalele de irigare pentru fiecare canal, permitand astfel o irigare optima si individuala.

Programatorul de udare 4030 Classic este proiectat pentru conectarea a pana la patru valve de irigare de 24 V (nr. articol 1278-20).

Pentru programarea flexibila a irigarii, pot fi salvate pana la trei programe pentru fiecare valva.

Zilele si ciclurile de irigare pot fi selectate individual, durata de irigare poate fi setata intre un minut si 3 ore si 59 de minute si este, de asemenea, reglabila central de la 0 la 200 %.

Daca irigarea trebuie pornita imediat, poate fi activata si manual. Afisajul mare si clar cu instructiuni de utilizare face ca programarea sa fie usoara si intuitiva.

Prin intermediul canalului principal, sistemul de control al pompei GARDENA (nr. articol 1273-20) poate fi conectat, iar pompa poate fi controlata ca sursa de apa alternativa.

Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA poate fi utilizat in interior, de exemplu in garaj si pe suprafetele ferite de ploaie, si are o tensiune de 230 V.

Pentru asigurarea in permanenta a unei functionari fiabile si sigure a sistemului de control al irigarii, poate fi utilizata o baterie alcalina de 9 V pentru protectia la caderi de tensiune (bateria nu este inclusa).

Daca doriti, pentru economisirea apei se poate conecta un senzor de ploaie sau de umiditate a solului GARDENA.

In stoc
ID
01283-29
Detalii
Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA ajuta la controlul automat al sistemelor de irigare mai mari, de obicei al sistemelor de irigare telescopice, cum ar fi sistemul de aspersoare GARDENA. Programatorul de udare 4030 Classic este ideal atunci cand cantitatea de apa este insuficienta pentru functionarea simultana a intregului sistem, care include de obicei mai multe sisteme de irigare. De asemenea, in functie de nevoile de irigare ale diferitelor suprafete plantate, controleaza intervalele de irigare pentru fiecare canal, permitand astfel o irigare optima si individuala. Programatorul de udare 4030 Classic este proiectat pentru conectarea a pana la patru valve de irigare de 24 V (nr. articol 1278-20). Pentru programarea flexibila a irigarii, pot fi salvate pana la trei programe pentru fiecare valva. Zilele si ciclurile de irigare pot fi selectate individual, durata de irigare poate fi setata intre un minut si 3 ore si 59 de minute si este, de asemenea, reglabila central de la 0 la 200 %. Daca irigarea trebuie pornita imediat, poate fi activata si manual. Afisajul mare si clar cu instructiuni de utilizare face ca programarea sa fie usoara si intuitiva. Prin intermediul canalului principal, sistemul de control al pompei GARDENA (nr. articol 1273-20) poate fi conectat, iar pompa poate fi controlata ca sursa de apa alternativa. Programatorul de udare 4030 Classic GARDENA poate fi utilizat in interior, de exemplu in garaj si pe suprafetele ferite de ploaie, si are o tensiune de 230 V. Pentru asigurarea in permanenta a unei functionari fiabile si sigure a sistemului de control al irigarii, poate fi utilizata o baterie alcalina de 9 V pentru protectia la caderi de tensiune (bateria nu este inclusa). Daca doriti, pentru economisirea apei se poate conecta un senzor de ploaie sau de umiditate a solului GARDENA.
Caracteristici
Caracteristici
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close