Vas expansiune C2 60L Vertical, Apa Potabila

Vas expansiune C2 60L Vertical, Apa Potabila

Pret
1.500 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 37.5 puncte

Vas expansiune C2 60L Verical/Apa Potabila Max 8,6 Bari 1"
Tehnologie CAD-2 patentata, cu membrana dubla
Constructie unica din trei parti
Racord din plastic armat
Constructie durabila vas din impletitura continua de fibra de sticla etanseizata cu rasina epoxidica
Aprobari: NSF 61, CE / PED, WRAS, ACS, ISO: 9001, Evrazes
Baza de sustinere robusta din copolimer pe baza de polipropilena
Valva de aer capsulata
Constructie anti-condens
Testare riguroasa
Nu necesita intretinere
Daca sunteti in cautarea unui nivel de performanta precum al vaselor de expansiune GWS din metal, dar cu o greutate redusa, din material compozit, seria C-2 Lite Cad reprezinta solutia optima. Eficiente si competitive, vasele de tip C-2 Lite Cad sunt proiectate pe baza design-ului patentat cu membrana cu actionare controlata specifica vaselor GWS din seria Chalanger.
Spre deosebire de alte vase din materiale compozite care ascund tehnologia veche de executie cu membrana introdusa intr-o carcasa din plastic, design-ul patentat CAD-2, cu membrana dubla, este mai rezistent, nu se va rupe si uza. El se compune dintr-o membrana din 100% butil, rezistenta la clor, si o membrana din polipropilena copolimerica, preformata cu precizie, pentru o separare superioara a aerului si apei. Acest design patentat permite oricarui vas de expansiune de orice marime sa aiba o camera de apa dimensionata precis pentru a se potrivi cu performanta acelui vas de expansiune.
Vasele de expansiune C-2 Lite Cad sunt usor de instalat, rezistente la intemperii si proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme ale mediului inconjurator. Cand se pune problema performantei si durabilitatii constructia vaselor de expansiune C-2 Lite Cad este imbatabila.
Vasele de expansiune C-2 Lite Cad sunt supuse testelor in mai multe faze de fabricatie pentru a se asigura integritatea structurala a fiecarui vas.
Vasele de expansiune C-2 Lite Cad reprezinta cea mai buna investitie fiind competitive si avand o calitate net superioara oricarui vas de expansiune din material compozit disponibil astazi.
Presiune maxima de lucru: 8.6 bar / 125 psi
Temperatura maxima de lucru: 49C / 120F
Conectare: C2B-60LV - C2B-130LV 1" BSP
Pentru informarea corecta in legatura cu presiunea preincarcata din fabrica a vaselor, va rugam sa studiati ambalajul produsului.

In stoc
ID
C2B-60LV
Detalii

Vasul de expansiune hidrofor, modelul C2 60L Vertical beneficiaza de tehnologia CAD-2, patentata, cu membrana dubla si este certificat NSF 61, CE / PED, WRAS, ACS, ISO: 9001, Evrazes. Produsul are stutul patentat din inox, pentru conectarea la apa, baza de sustinere este robusta, din copolimer pe baza de polipropilena, valva de aer este capsulata. Intreaga constructie este unica, realizata in trei parti si conform principiului anti-condens.

Materialul din care este fabricat acest vas de expansiune este compozitul, presiunea maxima pentru care a fost proiectat este de 8,6 bari, iar volumul rezervorului este de 60L. Diametrele de absorbtie si cel de refulare sunt de 32mm.

Daca sunteti in cautarea unui nivel de performanta precum cel al vaselor de expansiune GWS din metal, dar cu o greutate redusa, din material compozit, seria C-2 Lite Cad reprezinta solutia optima ce raspunde necesitatilor dumneavoastra. Eficiente si competitive, vasele de tip C-2 Lite Cad sunt proiectate pe baza design-ului patentat cu membrana cu actionare controlata, specifica vaselor GWS din seria Chalanger.

Spre deosebire de alte vase din materiale compozite care ascund tehnologia veche de executie cu membrana introdusa intr-o carcasa din plastic, design-ul patentat CAD-2, cu membrana dubla este mai rezistent, nu se va rupe si uza. El se compune dintr-o membrana din 100% butil, rezistenta la clor si o membrana din polipropilena copolimerica, preformata cu precizie, pentru o separare superioara a aerului si apei. Acest design patentat permite oricarui vas de expansiune de orice marime sa aiba o camera de apa dimensionata precis pentru a se potrivi cu performanta acelui vas de expansiune.

Vasele de expansiune C-2 Lite Cad sunt usor de instalat, rezistente la intemperii si proiectate astfel incat sa reziste in conditii extreme ale mediului inconjurator. in ce priveste performanta si durabilitatea, constructia vaselor de expansiune C-2 Lite Cad este imbatabila.

Vasele de expansiune C-2 Lite Cad sunt supuse testelor in mai multe faze de fabricatie pentru a se asigura integritatea structurala a fiecarui vas in parte. Vasele de expansiune C-2 Lite Cad reprezinta cea mai buna investitie fiind competitive si avand o calitate net superioara oricarui vas de expansiune din material compozit, disponibil pe piata, in ziua de astazi.

Presiunea maxima de lucru: 8.6 bar / 125 psi
Temperatura maxima de lucru: 49C / 120F
Conectare: C2B-60LV - C2B-130LV 1" BSP
Pentru informarea corecta in legatura cu presiunea preincarcata din fabrica a vaselor, va rugam sa studiati ambalajul produsului.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)8,6
Presiune max. (bar)8,6
Volum rezervor (L)60
Materialcompozit
Garantie5 ani
Tara de provenientaTaiwan
Diametru de absorbtie (mm)32
Diametru de refulare (mm)32
Temperatura maxima (°C)49
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close