Una dintre solutiile inteligente agreate de consumatorii romani in materie de vase de expansiune este Global Water Solutions. Ce anume aduce diferit acest producator, in comparatie cu altii?

In primul rand, calitate la standarde de excelenta. Durabilitatea este un factor demn de luat in seama, atunci cand vorbim despre intretinerea unui vas de expansiune, iar aici Global Water Solutions are iarasi, un cuvant de spus.

In primul rand ar trebui sa stii ca vasul de expansiune este un produs fabricat din otel, fibra de sticla sau inox, deosebit de rezistent in timp. Datorita ventilului capsulat si capacului cu rasina, aceste vase nu pierd aer.

Diferentele intre cele fabricate de Global Water Solutions si majoritatea producatorilor existenti la ora actuala pe piata, apar insa, la interiorul vaselor. Astfel, solutia inaintata de acest producator este o membrana confectionata din butil, cu un grad ridicat de rezistenta, care nu se schimba in timp si nici nu permite transferul de aer. Invelisul intern, fabricat din polipropilenă virgina pastreaza puritatea naturala a apei, precum si calitatile acesteia. Stutul din inox, capsulat, patentat prin tehnologia Global Water Solutions impiedica pierderile de apa, facand din vasele de expansiune unele trainice, rezistente si economice, fara a mai fi necesara mentenanta lor bianuala.

De asemenea, produsele Global Water Solutions vin gata presurizate, la 1.9 bari, in vreme ce alte modele necesita o presurizare individuala. In plus, perioada de garantie a acestora este de 5 ani, maximum oferit la ora actuala de un producator de vase de expansiune, fata de 2 ani, durata de care beneficiaza majoritatea acestor produse. Mai mult, toate vasele Global Water Solutions detin certificari pentru apa potabila, nu necesita mentenanta in perioada de garantie si sunt concepute pentru o durata de viata de pana la 17 ani!

Gardenpedia a ales pentru tine calitatea. Drept urmare, aici vei putea regasi diverse modele de vase de expansiune, marca Global Water Solutions, adaptate nevoilor tale. Ramane doar sa te convingi de eficienta si durabilitatea lor!