Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila

Vas expansiune PW 60L Orizontal, Apa Potabila

Pret
715 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 17.88 puncte

Vas expansiune PW 60L Orizontal/Apa Potabila Max 10 Bari 1"
Constructie cu membrana unica din cauciuc rezistent (butil)
Aprobari: NSF Standard 61, CE/PED, WRAS, ACS, ISO:9001, Gost, Evrazes
Stut patentat din inox pentru conectarea la apa
Vopsire poliuretanica in doua straturi si grund epoxidic
Captuseala interna cu strat de polipropilena virgina a zonei care intra in contact cu apa
Valva de aer capsulata
Testare riguroasa
Nu necesita mentenanta
Vasele de expansiune PressureWave sunt ideale pentru o gama larga de utilizari, cum ar fi: hidrofoare, fantani, aspersoare, sisteme de irigatii, prevenirea socurilor, expansiune termala, Incalzire-Ventilatie-Aer Conditionat (HVAC).
Seria PressureWave GWS are ca elemente constructive o captuseala din polipropilena virgina, combinata cu o membrana din cauciuc de calitate superioara (butil), autorizata FDA. Membrana este fixata in peretele vasului cu un inel din otel.
Valva de aer din alama, etanseizata cu un capac O-ring cu filet, previne pierderile de aer. Apa intra in rezervor printr-un racord patentat din otel inoxidabil.
Atat membrana de cauciuc cat si captuseala sunt armate in locurile de uzura pentru a li se asigura o durata mare de
utilizare. Toate partile interne, precum si supapa de aer sunt rotunjite pentru a evita inteparea membranei in conditii extreme.
Racordul pentru apa, de conceptie unica, este dublu etanseizat - apa/aer - asigurand vasului sub presiune o etanseizare completa la scurgere si functionarea fara intretinere.
La exterior, vopseaua poliuretanica de culoarea migdalei, aplicata in doua straturi peste un grund epoxidic, asigura protectie indelungata la radiatiile UV si la umiditate.
Vasele de expansiune din seria PressureWave sunt supuse testelor de calitate in mai multe faze pe durata procesului de fabricatie pentru a se asigura integritatea structurala a fiecarui vas in parte.
Vasele de expansiune din seria PressureWave reprezinta cea mai buna investitie si au calitatea cea mai buna comparativ cu toate vasele de expansiune disponibile pe piata astazi.
Toate racordurile sunt din otel inoxidabil, daca nu se precizeaza altfel. Presiune preincarcata: 1.9 bar / 28 psi
Presiune maxima de lucru: 10 bar / 150 psi Temperatura maxima de lucru: 90C / 194F
Dimensiuni arox: 53 cm x 43 cm x 22 cm

In stoc
ID
PWB-60LH
Detalii

Vasele de expansiune Pressure Wave sunt potrivite pentru o gama larga de utilizari: hidrofoare, fantani, sisteme de irigatii, aspersoare, prevenirea socurilor, expansiune termala, Incalzire-Ventilatie-Aer Conditionat (HVAC). Particularitatile seriei Pressure Wave GWS sunt reprezentate de o serie de elemente constitutive. Captuseala din polipropilena virgina este combinata cu o membrana din cauciuc de calitate superioara (butil), autorizata FDA.

Membrana este fixata in peretele vasului cu un inel din otel. Valva de aer este confectionata din alama, etanseizata cu un capac O-ring cu filet, previne pierderile de aer. Apa intra in rezervor printr-un racord patentat din otel inoxidabil. Atat membrana de cauciuc cat si captuseala sunt armate in locurile de uzura pentru a li se asigura o durata mare de utilizare. Toate partile interne, precum si supapa de aer sunt rotunjite pentru a evita inteparea membranei in conditii extreme.

Racordul pentru apa - de conceptie unica - este dublu etanseizat - apa/aer - asigurand vasului sub presiune o ermeticizare completa la scurgere si functionarea fara intretinere. La exterior, vopseaua poliuretanica de culoarea migdalei, aplicata in doua straturi peste un grund epoxidic, asigura protectie indelungata la radiatiile UV si la umiditate.

Vasele de expansiune din seria PressureWave sunt supuse testelor de calitate in mai multe faze pe durata procesului de fabricatie pentru a se asigura integritatea structurala a fiecarui vas in parte. Vasele de expansiune din seria PressureWave reprezinta cea mai buna investitie si au cea mai buna calitate, comparativ cu toate vasele de expansiune disponibile pe piata. Toate racordurile sunt din otel inoxidabil, daca nu se precizeaza altfel. Presiune preincarcata: 1.9 bar / 28 psi
Presiune maxima de lucru: 10 bar / 150 psi Temperatura maxima de lucru: 90C / 194F
Dimensiuni arox: 53 cm x 43 cm x 22 cm. Vasul nu necesita mentenanta.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)11,4
Presiune max. (bar)10
Volum rezervor (L)60
Materialmetal
Garantie5 ani
Tara de provenientaTaiwan
Diametru de absorbtie (mm)32
Diametru de refulare (mm)32
Temperatura maxima (°C)90
Mai mult
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close