Aerator manual gazon COMBISISTEM

Pret
99 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 2.48 puncte
Cu aeratorul manual pentru gazon combisistem GARDENA, puteti indeparta usor muschiul si paiele de pe gazon si, prin urmare, puteti imbunatati absorbtia de aer, de apa si de nutrimente. Cu dinti galvanizati si presati si cu o latime de lucru de 35 cm, aeratorul este potrivit, de asemenea, pentru spargerea bucatilor de sol si pentru nivelare. Aeratorul manual pentru gazon este potrivit pentru toate cozile combisistem GARDENA; GARDENA recomanda o lungime a cozii de 180 cm, in functie de inaltimea corpului. Perioada de garantie este de 25 de ani. Sfat: Greblarea gazonului este o masura de ingrijire efectuata pe tot parcursul anului si poate fi efectuata dupa fiecare a doua sau a treia tundere. Produsul nu are coada atasata. Se poate utiliza orice coada din gama Combisystem.
In stoc
ID
03391-20
Detalii

Cu aeratorul manual pentru gazon combisistem GARDENA, puteti indeparta usor muschiul si paiele de pe gazon si, prin urmare, puteti imbunatati absorbtia de aer, de apa si de nutrimente.
Cu dinti galvanizati si presati si cu o latime de lucru de 35 cm, aeratorul este potrivit, de asemenea, pentru spargerea bucatilor de sol si pentru nivelare.
Aeratorul manual pentru gazon este potrivit pentru toate cozile combisistem GARDENA; GARDENA recomanda o lungime a cozii de 180 cm, in functie de inaltimea corpului.
Perioada de garantie este de 25 de ani.
Sfat: Greblarea gazonului este o masura de ingrijire efectuata pe tot parcursul anului si poate fi efectuata dupa fiecare a doua sau a treia tundere.
Produsul nu are coada atasata. Se poate utiliza orice coada din gama Combisystem.

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)0,69
Latime/lungime de lucru (cm)35
Materialmetal
Garantie25 ani
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close