Black Friday la Produse pentru Gradina

Ti-ai dorit mereu o gradina ca-n povesti? Ai visat la ea, ani de zile, fara posibilitatea de a o amenaja dupa pofta inimii? Gardenpedia este acum, raspunsul dorintelor tale!
Numai in perioada 15-19 noiembrie 2018 ai sansa sa-ti innoiesti gradina cu produse de bricolaj la preturi taiate cu sete. Esti la un pas de-ati indeplini visul de Black Friday 2018 pentru ca am redus preturile la produsele de gradinarit in asa fel incat sa ai ocazia sa cumperi produse calitative si noi la preturi reduse.
Cum, la ce produse? La peste 100 de articole din toate categoriile de gradina de pe site, si anume: carucioare cu furtun, aspersoare, hidrofoare, freze de zapada, lopeti de zapada, kituri pentru fantani arteziene, furtune, pompe pentru iazuri sau diferite accesorii, in asa fel incat, tot ce ai visat sa achizitionezi pentru a-ti construi gradina visurilor, sa fie acum posibil!
Grabeste-te si profita de reducerile reale la produsele de bricolaj din cele 4 zile de Black Friday! Gardenpedia este acum, locul tau preferat pentru cumparaturi! Si ia aminte! Stocurile sunt limitate, drept urmare, nu mai sta pe ganduri! Esti doar la cateva click-uri distanta de gradina pe care ti-o doresti! Profita acum de preturile mici de pe Gardenpedia!
Si daca tot e “Black Friday” transportul va fi gratuit pentru comenzi de minim 150 lei.

Va asiguram ca asteptarile de Black Friday nu sunt in zadar pentru pasionatii de gradinarit. Este un prilej rar care va ofera posibilitatea de a profita de serviciile si produsele de calitate pe care magazinul nostru vi le pune la dispozitie.

Daca te numeri printre persoanele interesate de aceasta ramura a shoppingului online, gradinaritul, intra pe magazinul online www.gardenpedia.ro/black-friday-2018 si lasa-te purtat printre produsele de gradina care beneficiaza de discount cu ocazia evenimentului Black Friday si care te pot ajuta in desfasurarea activitatii de gradinarit.