Gardena cazma mica TERRALINE cu maner in T

Cazma mica TERRALINE cu maner in T

Pret
189 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 4.73 puncte

Pentru saparea, scoaterea, afanarea si transplantarea solului.

Noul sistem de Softec-absorbtie a socurilor reduce reculul in timpul sapatului ( cand unealta se loveste de o piatra sau cand vreti sa taiati radacini groase). Dispozitivul urmeaza sa fie patentat.

Un maner extra lat pentru ambele maini pentru o mai buna folosire a fortei.

Cu componente din plastic moale pentru o munca placuta si confortabila.

Protectia robusta si extra lata pentru partea pe care se sprijina piciorul permite buna folosire a fortei utilizatorului si reduce pericolul accidentarii prin alunecare.

Manerul in forma de picatura previne o deformare neintentionata.Manerul cu forma optima si un manson de plastic este placut la atingere si asigura o prindere buna fara riscul de alunecare.

Lama calita din otel de calitate superioara acoperita cu un strat de protectie.

Garantie 10 ani.

In stoc
ID
03772-20
Detalii
Pentru saparea, scoaterea, afanarea si transplantarea solului. Noul sistem de Softec-absorbtie a socurilor reduce reculul in timpul sapatului ( cand unealta se loveste de o piatra sau cand vreti sa taiati radacini groase). Dispozitivul urmeaza sa fie patentat. Un maner extra lat pentru ambele maini pentru o mai buna folosire a fortei. Cu componente din plastic moale pentru o munca placuta si confortabila. Protectia robusta si extra lata pentru partea pe care se sprijina piciorul permite buna folosire a fortei utilizatorului si reduce pericolul accidentarii prin alunecare. Manerul in forma de T previne o deformare neintentionata. Manerul cu forma optima si un manson de plastic este placut la atingere si asigura o prindere buna fara riscul de alunecare. Lama calita din otel de calitate superioara acoperita cu un strat de protectie. Garantie 10 ani.
Caracteristici
Caracteristici
Lungime113 cm
Materialotel
Garantie10 ani
Tara de provenientaGermania
Produse complementare
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close