Anotimpul rece poate deveni dintr-o placere, o adevarata corvoada, atunci cand trebuie sa dam la o parte zapada de prin curti, din fata blocului sau sa eliberam masinile din parcare. Eterna lopata pentru zapada ne poate lasa fara vlaga in mai putin de 15 minute, iar acest proces poate umbri foarte usor bucuria iernii.

Acum insa, toate aceste inconveniente pot fi foarte rapid inlaturate cu o singura solutie: freza de zapada! Producatorii au conceput modele care mai de care mai sofisticate pentru a usura o actiune care, altfel, necesita foarte mult efort.

Cu noile utilaje de zapada, totul este acum, floare la ureche, indiferent ca optezi pentru o freza electrica sau una termica. Ambele sunt eficiente, ambele au un randament uimitor si faciliteaza foarte mult procesul inlaturarii zapezii. Insa, in cazul frezelor electrice, suprafata pe care o poti curata cu un astfel de utilaj depinde foarte mult de lungimea firului acestuia.

Cele termice in schimb, fie ca beneficiaza de buton de pornire sau demaror cu sfoara, sunt echipate cu rezervoare pentru benzina, de diferite capacitati, care pot asigura lucrul fara probleme, pe suprafete intinse. Astfel, fie ca lucrati cu aceste produse la curatarea propriilor gospodarii sau sedii de firma sau chiar parcari suficient de spatioase, ele va pot garanta cu succes eficienta muncii.

Majoritatea sunt dotate cu accesorii de spart si maruntit zapada, precum si cu suflante pentru pulverizarea acesteia si inlaturarea prin jgheab. De asemenea, unele produse beneficiaza si de faruri cu halogen, pentru utilizarea nocturna, in conditii optime. Rotile, mari si rezistente, sunt un element de ajutor care faciliteaza si mai mult transportul si manuirea frezelor pe zapada..

Asadar, vechile lopeti de zapada pot fi date uitarii, impreuna cu tot efortul aferent. Frezele de zapada sunt utilaje mult mai practice, eficiente, la indemana oricui - pot fi folosite cu usurinta chiar si de catre adolescenti, iar preturile sunt si ele accesibile. La deszapezit, inainte!

Si, daca vrei sa nu te prinda iarna nepregatit, poți studia diferite modele de freze, chiar aici