Nu mai este un secret pentru nimeni ce inseamna marca Volpi in ceea ce priveste pompele de stropit. Davide & Luigi Volpi Spa produc astfel de echipamente inca din 1879 si o fac la cele mai inalte standarde de calitate. Prima data a iesit pe piata cu pulverizatoarele de spate, manuale, insa in scurt timp au reusit sa se remarce si cu pulverizatoare de compresie, suflantele de substanta uscata, atat manuale cat si electrice, dar si burdufuri de pulbere si pulverizatoare.

Pe Gardenpedia, gama de produse Volpi este prezenta cu o multitudine de echipamente destinate gradinaritului si horticulturii. Cele mai intrebuintate, atunci cand vine vorba de stropirea plantelor, pe suprafete extrem de mici, sunt pulverizatoarele de mana, folosite in interiorul caselor in general, iar pentru stropirea pe suprafete mult mai mari se pot utiliza pompele de stropit Volpi de 10l, 12l, 15l. Aparatele de stropit dezvolta o presiune de pana la 2 bari, un volum de 2L, sunt realizate din plastic rezistent si pot fi actionate extrem de usor.

In plus, Volpi pune la dispozitia celor care doresc sa isi protejeze gradinile impotriva daunatorilor si aparate de stropit electrice, deosebit de performante. Modelul ELLETROPLUS vine gata echipat cu carucior si bara de erbicidat cu o lungime de 120cm si dezvolta o presiune de maxim 4.5 bari. Acest aparat de stropit este actionat la o putere de 12W, are o lungime de 78cm, latime de 39cm, iar inaltimea este de 51cm. Produsul motorizat este ideal pentru stropirea straturilor de legume, aflate la inceputul dezvoltarii.

Pentru fiecare dintre produsele prezentate, Volpi inainteaza preturi competitive, fata de produse asemanatoare din piata, asigurand atat calitatea, cat si durabilitatea unor astfel de produse, in asa fel incat aceste aparate de pulverizat trec cu brio testul timpului, fiind o alegere optima si o investitie profitabila.

De asemenea, accesoriile de care au nevoie astfel de pulverizatoare sunt realizate din materiale rezistente, de calitate, ce confera usurinta in procesul de pulverizare. Pe toate le puteti regasi pe Gardenpedia, locul ideal pentru amenajarea si ingrijirea gradinii dumneavoastra!