Electrofierastrau Bosch AKE 40 S cu lant

Pret
525 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 13.13 puncte

Electrofierastraul de la Bosch AKE 40 S cu lant de calitate superioara si motor de 1800 W este destinat in primul rand lucrarilor de tip hobby. Usor de manevrat cu ajutorul sistemului SDS pentru schimbarea si intinderea cu usurinta a lantului. Manerul  ergonomic faciliteaza si el utilizarea fierastraului pentru taierea si doborarea arborilor. Are un design robust care ii asigura o durata de viata mai mare decat media produselor din aceeasi categorie. Viteza lantului de 9m/s garanteaza o putere optima de taiere. Functia Quick Stop  permite franarea rapida, in timp util. Rezervorul de ulei are o capacitate de 200 ml si indicator al nivelului de umplere. Boltul de prindere al lantului este din utel, iar ungerea se realizeaza automat. 

In stoc
ID
0600834600
Detalii

Electrofierastraul de la Bosch AKE 40 S cu lant de calitate superioara si motor de 1800 W este destinat in primul rand lucrarilor de tip hobby. Usor de manevrat cu ajutorul sistemului SDS pentru schimbarea si intinderea cu usurinta a lantului.

Manerul  ergonomic faciliteaza si el utilizarea fierastraului pentru taierea si doborarea arborilor.

Are un design robust care ii asigura o durata de viata mai mare decat media produselor din aceeasi categorie.

Viteza lantului de 9m/s garanteaza o putere optima de taiere. Functia Quick Stop  permite franarea rapida, in timp util. Rezervorul de ulei are o capacitate de 200 ml si indicator al nivelului de umplere. Boltul de prindere al lantului este din utel, iar ungerea se realizeaza automat. 

Caracteristici
Caracteristici
Greutate (Kg)4,1
Putere (W)1800
Lungimea lamei (cm)40
Viteza lantului (m/s)9
Grosime veriga lant (mm)1,1
Volum rezervor ulei (L)0,2
Lubrifiere automatada
Nivel zgomot (DB(A))103
Garantie2 ani
Mai mult
Produse complementare
Descarca atasamentget_app
Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close