Ulei pentru lant DYNAMIC FOREST

Pret
30 RON
Pret per BUC
Include TVA 19%
- +
Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata. Alege plata cu cardul si primesti 3% reducere la comanda lansata.
Plata in 6 rate fara dobanda. Plata in 6 rate fara dobanda.

Puncte Bonus

La achizitia acestui produs vei primi 0.75 puncte

MOL Dynamic Forest este uleiul recomandat pentru lubrifierea lantului ferastraielor mecanice utilizare la exploatari forestiere complexe (ex: utilaje Stihl, Husqvarna, Bosch, Black&Decker). Aditivul de imbunatatire a aderentei continut de acest ulei asigura reducerea substantiala a consumului de combustibil.

Mol Dynamic Forest  este obtinut din uleiuri de baza minerale cu grad avansat de rafinare, avand si un pachet complex de aditivare (antiuzura, antirugina, antioxidare, pentru marirea aderentei si pentru folosire la presiuni extreme - EP). Capacitatea marita de aderenta face posibila utilizarea acestuia si in conditii extreme. 

Datorita caracteristicilor sale de curgere, uleiul MOL Dynamic Forest poate fi folosit pentru ungerea lanturilor utilajelor din exploatarile forestiere, pe tot parcursul anului. Ca urmare a lubrifierii excelente in zona de contact, acest ulei reduce temperatura elementelor lantului in timpul functionarii utilajului si protejeaza elementele acestuia (dinti, zale, placa de sustinere a lantului) impotriva uzurii.

Clasa de vascozitate: ISO VG 100.

Vascozitate la 100 grade C [mm2/s]: 10,8

Vascozitate la 40 grade C [mm2/s]: 100

Densitate la 15 grade C [g/cm3]: 0,898

Punct de curgere grade C: -27

In stoc
ID
13006089
Detalii

Uleiul pentru lantul de fierastrau din gama MOL Dynamic Forest este recomandat pentru ungerea lanturilor mecanice utilizate, in deosebi, in exploatarea forestiera. Datorita gradului inalt de performanta de care da dovada, acest tip de ulei asigura o durata de viata lunga lantului de fierastrau, chiar si in conditii grele de folosire. Uleiul se poate folosi pentru orice tip de fierastrau cu lant.

Clasa de vascozitate ISO VG 100.
Vascozitate la 100 grade: C [mm2/s] 10,8
Vascozitate la 40 grade: C [mm2/s] 100
Densitate la 15 grade: C [g/cm3] 0,898
Punct de curgere grade: C -27

 

Review
phone
Vrei sa te sunam noi?
close